AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Fatih İlkokulu

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında 3 dalda birinci olan öğrencilerimize ödülleri taktim edildi.

3/A Sınıfı Öğrencimiz Ufuk SARAÇ, Equilibrio dalında ilçe birincisi,

4/B Sınıfı Öğrencimiz Emir SARITEPE Mangala dalında ilçe birincisi,

3/C Sınıfı Öğrencimiz Mete Han GÖKÖZ, Pentego dalında ilçe birincisi,

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda hazırlanan etkinliklerle gerçekleştirildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkileşimli Kitap Okuma Etkinliği kapsamında kitap sevgisi aşılayabilmek amacıyla anasınıfı öğrencilerimize misafirimiz ile etkinlik gerçekleştirdik.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında  kültürel değerlerimizi öğretebilmek adına anasınıfı öğrencilerimizle ilçemizde bulunun tarihi hamama ve keşkek evine gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Akıl zeka oyunlarında ilçemizde yapılan yarışmada okulumuz öğrencileri 3 dalda 1'lig, 2 dalda 4 ve 5'incilik kazanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.