AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

Altıgöz Mah. Oynağanlı Cad. No 33/1 Şuhut / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
İstiyoruz ki.... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda çalışanlar her öğrenciyi kendi çocukları gibi görsün ve onların ihtiyaç ve beklentilerini tüm önceliklerin önünde görsün. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Herkes öğüt vermek yerine örnek olsun. Herkes ben değil biz olsun. Öğrencilerimiz kendine güvenen, başarabileceklerine inanan, başarısızlıktan yılmayan bireyler olsun. Bütün velilerimiz bizim destekçimiz olsun. Okulumuz ikinci evimiz olsun. Ve istiyoruz ki biz bütün okullara örnek olalım, en güzel okul bizim okul olsun.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmeleri için varız.
Başarılar
Okulumuz her yıl Hüseyin Özçelik hocamızın gayretleriyle Dünya ve Türkiye klavye şampiyonu öğrencilerimizle gurur tablosu oluşturuyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.
08:40-12.00 13.30-15.00 NOT: CUMA GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRA 13.40-15.10
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Şuhut - Afyonkarahisar arası taşıma kooperatif ve belediye minibüsleri ile sağlanmaktadr.
Bulunmamaktadır
İlçe Merkezi
Afyonkarahisar´a 29 km. uzaklıkta.